Stadionu FK Partizan isključena je struja zbog duga od 26 miliona dinara. Isključena su brojila u vlasništvu fudbalskog kluba, dok kancelarije i prostorije pod ingerencijom sportskog društva imaju elektičnu energiju. Isključeno je i napajanje reflektora. Nedostatak struje trenutno ne pogađa fudbalere Partizana koji se nalaze u Sloveniji, gde su u toku pripreme za narednu sezonu.

FK Partizan: krivci za isključenje struje su čelnici Jugoslovenskog sportskog društva „Partizan“

Zamenik generalnog direktora Fudbalskog kluba „Partizan“ Milorad Nikolić obratio se javnosti i istakao da je do današnjeg isključenja struje na stadionu u Humskoj došlo zbog ponašanja „nelegalno izabranog rukovodstva“ JSD Partizan.

„U vezi sa informacijama koje su se danas pojavile o navodnom isključenju brojila FK „Partizan“ na stadionu u Humskoj, najpre moram da istaknem da te informacije nisu tačne. Fudbalski klub Partizan ne poseduje nikakva električna brojila na stadionu, s obzirom na to da je Sportsko društvo Partizan titular prava svojine na stadionu, a samim tim i obveznik plaćanja svih usluga, između ostalog i obveznik plaćanja potrošnje električne energije“, naveo je Nikolić.

Ostavi komentar

Translate »