Bruka: Predsednik KSS peva navijačke pesme Partizana! (VIDEO)

Snimak gde Predrag Danilović u naletu emocija peva navijače pesme Partizana preplavio je društvene mreže. Navijači Zvezde su ogorčeni, pristalice Partizana podržavaju viđeno…

U majici srpskog saveza i društvu Ane Joković, prvi čovek srpske košarke pevao je klubu iz koga je potekao i gde je ostavio neizbrisiv trag.

Činjenica je da funkcija predsednika Košarkaškog saveza Srbije nosi sa sobom obavezu da se klupska opredeljenja ostave po strani. Ovoga puta Danilović je, u opuštenoj atmosferi, dao sebi oduška da zapeva nešto što definitivno nije trebalo se pojavi u javnosti. Crveno-beli deo Srbije revoltiran je viđenim i već su počeli komentari kako navijač crno-belih može da vodi srpsku košarku.

Međutim, utisak je da srpska košarka ima mnogo većih problema od toga šta peva Danilović.

Predrag Danilović dobio je nedavno novi mandat na čelu prvog čoveka Košarkaškog saveza Srbije. Predstavnici medija, nažalost, nisu dobili priliku da pitaju legendarnog asa za stavove u brojnim gorućim temema.

Hvale se, a stanje očajno

Samopohvale na račun sopstevnog rada stižu iz KSS, a činjenice i realnost govore nešto potpuno drugačije. Mlađe reprezentativne kategorije, kako muške, tako i ženske, nalaze se u drugoj lige evropske košarke! Seniori nam gube od Švajcarske i Gruzije. Zvezda i Partizan od Krke i Igokee po 20 razlike…

Budućnost je upitna, Amerikanci su nam preplavili klubove, a naših talenata je sve manje i manje.

Dečaci sedmi, devojcice tek 19.

Naše mlađe reprezentativne selekcije nalaze se jako nisko na rang listama FIBA. Dečaci su na sedmoj pozicije, a devojčice tek 19. Nekada smo u obe kategorije bili u samom vrhu svetske košarke.

Poslednjih godina srpske mlađe selekcije ništa nisu osvojile, a neke su čak ispale u B diviziju.

 

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: