Odlazim ako izgubimo od Vojvodine – izjavio je rener Crvene zvezde Miodrag Božović  otkrivši da u klubu postoji opozicija koja narušava njegov rad ali i rad celog kluba.

„Prvi smo na tabeli već godinu i po, na prste jedne ruke mogu se prebrojati naši porazi. Šta bi bilo da imamo deset bodova manje, da li bi me streljali? Ako izgubimo od Vojvodine, odlazim. Idem da živim kao normalan čovek“, rekao je Božović na konferenciji za medije pred duel sa Vojvodinom.

Božoviću, vidno nezadovoljnom, posebno su zasmetale priče u negativnom kontekstu oko večitog derbija.

„Ne mogu da shvatim da ima toliko ljudi koji vole Zvezdu i da pričaju loše, da klub ima mnogo protivnika. I u našim kancelarijama ima mnogo takvih, ‘pljuju’ klub, derbi, mene… Nisam ja Zvezda već samo trener, koji će proći i umreti. Osim što imamo unutrašnju opoziciju, imamo i spoljnu, zbog toga imamo razne afere“, rekao je Božović i otkrio da nijedan igrač nije dobio premiju za osvojenu titulu prošle godine.

„Nije bilo sastanka sa upravom. Ne postoji nesklad, ali stalno se priča o parama van kluba“, naveo je trener crveno-belih.

Prema njegovim rečima, takav slučaj nije u komšiluku, u redovima Partizana.

„Najveći protivnici su u našem klubu, opozicija… Partizan je klub koji je organizovao da ne cure informacije, nema negativnosti o njemu“, rekao je Boživić, dodavši da je umoran i da mu je potreban odmor.

On smatra da je Zvezda na meti mnogih jer je veliki klub, toliko da ima i jaku opoziciju.

„Čitao sam razna saopštenja, krivi su stranci… Od čega je Srbija da dobija najviše novca od transfera? I ja sam bio stranac, bio sam ljut kad ne dobijem platu. Derbi je bio odličan, kao i svaki, jer ga čine velikim navijači i publika. Mnogo gori derbi sam igrao“, ocenio je Božović.

Za duel protiv Vojvodine neće biti promena u timu, precizirao je Božović.

„Vojvodina zaslužuje poštovanje, ima nekoliko odličnih pojedinaca. To je jedan derbi, nadam se da imamo snage i volje da uspešno nastavimo na putu ka tituli. Uveren sam da imamo snage“, zaključio je Božović.

Utakmica 25. kola Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u sredu od 18 časova na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

Izvor i foto: RTS

Ostavi komentar

Translate »