Bjeković o derbiju: Žalosno, balet zanimljiviji

Balet je zanimljiviji nego predhodni derbi koji je bio veoma slab, smatra nekadašnji igrač i funkcioner Partizana Nenad Bjeković.

Crvena zvezda i Partizan odigrali su u subotu nerešeno 1:1, a opšti je utisak da igrači nisu prikazali kvalitetan fudbal, i bilo bi zanimljivije gledati balet.

„Ni prethodni nije bio slavan, ali šta smo mi to svi gledali u subotu – još mi nije jasno. Hop-cup, rikverc, ručna. I balet je zanimljiviji. Jedino ambijent zaslužuje visoku ocenu, bio je odličan, kakav i treba da bude. Ali igrači onolikoj publici nisu dali ni zrno od očekivanog, štaviše. Žalosno je to“, kaže Bjeković za „Blic“.

„Partizan je bio kvalitetniji. I bliži pobedi. On ima i bolji tim od Zvezde. Zvezda je u poslednja dva derbija jednom pogledala ka Partizanovom golu, eto kako je igrala, a beži Partizanu šest bodova. Tu nešto nije u redu. Verujem i u to da će Partizan ove sezone da ostane bez titule samo ako ne želi da je osvoji.“

On smatra da je veliki problem i broj stranaca an obe strane.

„To je ozbiljan problem i to ponavljam godinama. Vidim da je i predsednik FS Srbije Slaviša Kokeza otkrio da previše stranaca nije dobra stvar. Da budemo jasni, apsolutno sam za fudbalere iz inostranstva, ali za one koji donose razliku i, što je najvažnije, koje može klub dobro da proda. Ove što igraju u Zvezdi i Partizanu poznaje samo njihova rodbina! Čitam u medijima da stranci iz tabora večitih rivala haraju, odlučuju u našem fudbalu. Meni takav fudbal ne treba.“

Izvor i foto: B92

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: