BEZ ODMORA ZA SAVIĆA: Dejan vodi vaterpoliste na Univerzijadi

Nema odmora -Jedan od najboljih vaterpolo trenera na svetu predvodiće univerzitetsku selekciju Srbije u Kineskom Tajpehu

Nema odmora za Dejana Savića. Posle bronze na EP u Budimpešti sa seniorima je sjajni trener odlučio da vodi reprezentaciju Srbije na letnjoj Univerzijadi koja će se održati od 18. do 31. avgusta u Kineskom Tajpehu (Tajvan).

U karijeri veliki stručnjak još nije osvojio samo medalju za Univerzitetskih igara, a s obzirom na sastav koji ima deluje da će to sigurno dogoditi.

  • Prezadovoljni smo i čast nam je će u ekspediciji Srbije biti i Dejan Savić, najbolji svetski vaterpolo trener. Ne sumnjamo da će nam vaterpolo doneti medalju, jer znamo svi da je Savić majstor svog posla i da je izabrao sjajan mlad tim – istakao je profesor Siniša Jasnić, predsednik Univerzitetskog sportskog saveza Srbije.

Naši vaterpolisti će takmicenje po grupama otvoriti utakmicom sa Južnom Afrikom 18. avgusta, dva dana kasnije sledi derbi sa Mađarskom, a prvu fazu takmičenja okončaće 21. avgusta mečom sa Kanadom.

Naši vaterpolisti su u grupi sa Južnom Afrikom, Mađarskom i Kanadom.

SASTAV
Za vaterpolo tim Srbije na ovogodišnjoj Univerzijadi nastupiće i nekoliko igrača iz A reprezentacije:
Đorđe Lazić, Strajo Dimitrije Ristić, Lazar Dobožanov, Nemanja Vico, Radomir Drašović, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Viktor Rašović, Ognjen Stojanović, Dušan Vasić, Gavril Subotić, Strahinja Rašović i Filip Radojević.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

2 Thoughts to “BEZ ODMORA ZA SAVIĆA: Dejan vodi vaterpoliste na Univerzijadi”

  1. […] se u finale Univerzijade na Tajvanu, pošto je pobedila Francusku sa 10:3 (2:1, 3:0, 3:0, 2:2). Vaterpolisti Srbije će u sredu u finalu igrati protiv pobednika duela Rusije i […]

  2. […] Srbije je i definitivno pod vođstvom selektora Dejana Savića osvojila sve, pošto je u finalu Univerzijade ubedljivo savladala selekciju Rusije sa […]

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: