Bez Nikolića na klupi protiv Radničkog na ‘Čairu’!

Na klupi neće biti Nikolića – Trener Partizana Marko Nikolić ne može da sedi na klupi protiv Radničkog u Nišu, prenose „Večernje novosti“.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je na hitnoj telefonskoj sednici odlučila da šefa struke ’crno-belih’ kazni jednim mečom zabrane obavljanja dužnosti i novčanom kaznom od 100.000 dinara, jer je na poslednjem prvenstvenom meču protiv Voždovca isključen u 62. minutu.

„Večernje novosti“ pišu da je situaciju oko suspenzije Nikolića pratila dva paradoksa. Prvi – Komisija se po običaju sastaje i donosi odluke četvrtkom oko 16 časova, što sada nije bio slučaj, već je na na kraćoj telefonskoj sednici, po hitnom postupku, odlučila da Nikolić ne može na klupu gostujućeg tima na ‘Čairu’.

Drugo, trenera Partizana je u subotu u Humskoj 1 isključio glavni arbitar Dragan Čolović, ali tek na asistenciju četvrtog sudije Zorana Širokog koji će, posle jučerašnje odluke Sudijske komisije, deliti pravdu baš u sredu u duelu Radničkog i Partizana.

Prema saznanjima „Večernjih novosti“, delegat meča Partizan – Voždovac Aleksandar Grdinić je u zapisnik sa utakmice uneo „da je trener domaće ekipe nazvao sudiju pogrdnim izrazom“.


Bez oštrih kazni za tuču u Pazaru

Disciplinci FSS su kaznili i Novi Pazar zbog incidenata psole meča sa čačanskim Borcem (2:0) u kojem je u tunelu i hodnicima izbila masovna tuča, posle koje su privedena trojica predstavnika domaćeg kluba. Tribine stadiona Novog Pazara neće biti prazne, već je samo susendovan pomoćni trener Sausin Huseinović koji je zadržan u policijskom pritvoru.


Izvor i foto B92

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: