Batak o revanšu Kupa: Da Partizan i mi da pokažemo da smo najbolji u Srbiji

U drugom revanšu Kupa igraju Partizan i Vojvodina – Igramo protiv kluba koji je preuzeo lidersku poziciju u šampionatu i verovatno će tu i ostati, ali želimo u finale – kaže trener Vojvodine i dodaje da je ekipa vežbala izvođenje penala

Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak, pred revanš meč polufinala Kupa Srbije, složio se sa ocenom da se sastaju dve najkvalitetnije ekipe u zemlji.

  • Očekuje nas najznačajnija utakmica u sezoni. Igramo protiv Partizana, ekipe koja igra odličan fudbal, preuzela je lidersku poziciju u šampionatu i verovatno će tu i ostati. Ipak, naravno da očekujemo uspešan rezultat, imamo imperativ da postignemo gol, a mislim da će nas to odvesti u finale – rekao je Batak na konferenciji za medije u Novom Sadu.

Partizan je juče u video spotu meč protiv Vojvodine najavio kao duel dva najbolja tima u Srbiji, sa čime se složio Batak.

  • Podržavam konstatacije da su Partizan i Vojvodina dve najbolje ekipe u zemlji. To moramo da pokažemo i na terenu – naveo je Batak.

Vojvodina će u Beogradu nastupiti bez povređenog Aleksandra Paločevića, a Nikola Trujić je suspendovan, potvrdio je trener Novosađana.

Batak je naglasio da je igračima više puta predočio kakvu odgovornost i čast predstavlja igranje u Vojvodini.

  • Kada je trener Marko Nikolić preuzeo Partizan u jednom nezavidnom položaju, rekao je jednu pravu stvar: „Hoću igrače koji će da se bore i koji će svojim karakterom da pokažu da znaju u kom su klubu, odnosno čiji dres i grb nose.“ Isto to pokušavamo da učinimo i mi u našoj ekipi. Od prvog dana, pokušavamo da prenesemo tu energiju na igrače, moraju da znaju kakvu težinu ima dres Vojvodine – zaključio o je Batak i dodao da su vežbali penale.

Utakmica između Partizana i Vojvodine igra se od 18 sati na stadionu u Humskoj.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: