Batak: Nije bio crveni karton, a penal za Zvezdu je prestrogo dosuđen! (VIDEO)

Crveni karton nepravedno dodeljen – Radoslav Batak bio je prilično nezadovoljan suđenjem Srđana Obradovića na Marakani posle poraza od Zvezde (2:0)

Trener Vojvodine Radoslav Batak bio je posle poraza na Marakani (2:0) ponosan na svoje igrače za koje je rekao da su dali i više od maksimuma. U prvom momentu nije hteo za kamere Arene posle meča da prokomentariše sporne situacije i rekao je da će o tome pričati posle pregledanog snimka. Istakao je samo da njegov tim ne bi primio gol za dve utakmice da nije bilo penala.

  • Slažem se da smo odigrali i jednu i drugu utakmicu kvalitetno do tok 80. minuta, pogledaću kasnije snimak, neću ništa da komentarišem, ali mogu da kažem da ne bismo primili gol za dve utakmice. U prvom poluvremenu smo imali zrelije šanse, mogli smo da ih iskoristimo. Nemam šta da zamerim igračima, dali su i više od maksimuma i sve čestitke idu njima – poručio je Radoslav Batak za Arenu.

Ipak, na konferenciji je trener Vojvodine izneo mišljenje i o crvenom kartonu Antića, kao i o penalu koji je Srđan Obradović dosudio posle kontakta Vukasovića i Boaćija u šesnaestercu.

– Sudija je iz nepoznatih razloga dao crveni karton Antiću. Gledao sam snimak i mislim da je bilo prestrogo. Smatram da je i penal prestrogo dosuđen – kategoričan je bio Batak.

Takođe, sa stadiona je delovalo da je neko sa klupe Vojvodine želeo da povuče ekipu sa terena posle penala, ali je on to odlučno demantovao.

– Nisam želeo da izvučem ekipu. Naprotiv, ja sam vraćao igrače na teren. Ti pauzu sam iskoristio da im dodelim savete a teren nikada ne bih napustio. Borim se do kraja – rekao je Batak nakon našeg pitanja.

Izvor Telegraf (M.M.)

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: