Avion kojim su košarkaši Partizana leteli za Tursku, zbog loših vremenskih uslova u Istanbulu preusmeren je u Izmir, saopštili su crno-beli.

„Zbog toga dolazak crno-belih u Ankaru se očekuje tek u kasnim večernjim časovima“, naveli su iz Partizana.

Beogradski crno-beli sutra od 18 sati igraju protiv Turk Telekoma u 11. kolu Evrokupa.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da su svi igrači zdravi i spremni za duel protiv Turk Telekoma u Evrokupa.

„Spremamo se, Turk Telekom je ekipa koja je promenila trenera i novi je uveo neke nove stvari. Drugačije reaguju u odbrani i imaju neke drugačije postavke u napadu. Imamo skauting iz prve utakmice u odnosu na individualni kvalitet, ali sigurno da je novi trener doneo neke izmene pa smo u odnosu na to probali da reagujemo na treningu. Svih 14 igrača su konačno zdravi i prisutni na treningu, što nas raduje i nadamo se da će tako biti i u buduće“, rekao je Obradović za klupski sajt.

Bek crno-belih Kevin Panter kaže da će tim biti spreman za sutrašnji duel.

„Pobedili smo ih u prvom meču kod kuće, ali ovo je nova utakmica. Biće teže, treba se spremiti za gostovanje, a siguran sam da će se i oni dobro pripremiti. Moramo i da se podignemo nakon poraza od Mege. Cilj nam je da se vratimo u pobednički ritam“, naglasio je Panter.

Ostavi komentar

Translate »