Australijski teniser Nik Kirjos: Novak Ðoković je marioneta!

Australijski teniser Nik Kirjos, po ko zna koji put, na društvenim mrežama kritikovao Novaka Đokovića, nazvavši ga „marionetom“.

Nik Kirjos češće je u medijima kao kritičar Novaka Đokovića, nego kao osvajač nekih značajnih teniskih turnira, a Australijanac je još jednom našao za shodno da kritikuje najboljeg tenisera svet.

Ovoga puta, povod je bio video-snimak na kojem se Đoković vozi u minibusu sa svojim timom, a na licu ne nosi zaštitnu masku, dok je Kirjos kritikovao i devojku Bernarda Tomića koja se požalila na uslove u hotelskom karantinu.

„Đoković je marioneta. Protiv Bernija (Bernard Tomić prim. aut.) nemam ništa, ali njegova gospođa ima pogrešan stav, smešne scene“, napisao je Kirjos na Tviteru, komentarišući televizijski prilog o Novakovim zahtevima i uslovima u karantinu.

Novak Đoković, uz nekoliko najboljih tenisera, nalazi se u Adelejdu, gde ima nesmetane uslove za trening i primremu za ATP kup i Australijan open, dok je dobar deo tenisera, njih 72, zatvorena u hotelu u Melburnu, pošto su stigli avionima u kojima je bilo zaraženih koronavirusom.

Novak je uputio listu zahteva kako bi se igračima u karantinu olakšao život i pružila prilika da nesmetano treniraju, ali je vlada Australije te zahteve odbila.

Kirjos, kao lokalac, nije obavezan da bude u karantinu.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: