Atletika: Predstavljen logo SP u atletici koje će se održati u Beogradu

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao je zvaničnom predstavljanju logoa Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici, koje će se održati u Beogradu 2022. godine


– Dobijanjem organizacije Svetskog atletskog dvoranskog šampionata ukazana je velika čast našoj zemlji, Srpskom atletskom savezu i gradu Beogradu. Vlada Republike Srbije nastaviće da pruža punu podršku sistemu sporta i ostaće do kraja posvećena unapređenju svih uslova kako bi Srbija i Beograd spremno dočekali Svetsko atletsko dvoransko prvenstvo 2022. godine – izjavio je ministar Udovičić.

Srbija će biti 27. domaćin Svetskog dvoranskog  prvenstva u atletici, a očekuje se da Beograd  od 11. do 13. marta 2022. godine ugosti sportiste iz 200 zemalja sveta. Odličnom organizacijom Evropskog prvenstva u atletici u dvorani 2017. godine Srbija se svetskoj atletskoj javnosti već dokazala kao posvećen domaćin.

– Naš zadatak je da učinimo ovaj događaj uspešnim u organizacionom smislu i da se pobrinemo da svi učesnici Svetskog atletskog dvoranskog prvenstva ponesu najlepše utiske o Srbiji – istakao je ministar.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: