Armenulić o Aninom povlačenju: Logična odluka, ima 29 godina i okreće se drugim stvarima u životu

Ušla je u ozbiljan brak, nije trenirala kao ranije, nekada je bila prva na rang listi i normano je da želi da ode sada dok je još uspešna – kaže Radmilo za “Novosti”

Javnost je donekle iznenađena odlukom Ane Ivanović da ode u penziju, ali takav slučaj nije sa Radmilom Armenulićem. On je u razgovoru za “Novosti” istakao da je ovako nešto očekivao i da je sve ovo normalno.

  • Odluka je logična, očekivao sam je. Ušla je u ozbiljan brak, nije trenirala kao ranije. Nekada je bila prva na rang listi i normalno je da želi da ode sada dok je uspešna, nego da počne da gubi, ispadne iz najboljih 100 i onda da kažu da je loša teniserka – priča Armenulić.

Kao i svi i on je pratio Aninu objavu na svojoj “Fejsbuk” stranici.

  • Gledao sam i mislim da je lepo sve objasnila. Njoj se život promenio i kada ste više posvećeni porodici i drugim obavezama onda je tenis u drugom planu, bolje je što se na vreme povukla. Verovatno želi da nadoknadi sve ono što je propustila za vreme profesionalnog bavljenja tenisom. Bilo je tu mnogo putovanja, rada i malo slobodnog vremena. Ima 29 godina i okreće se familiji i drugim stvarima u životu.

Ana je odlučila da kaže kraj, Jelena Janković nije daleko, ali Radmilo veruje da nema razloga za brigu.

  • Imamo Ivanu Jorović, Olgu Danilović koje su u prvom planu. Očekujem da se pojave još neke talentovane teniserke, ima ih više u ženskoj nego u muškoj konkurenciji, tako da ima pozitivnih stvari – zaključio je Armenulić.

Ana je danas saopštila da se povlači iz profesionalnog tenisa, a karijeru je završila kao zvanično 63. teniserka sveta.

 

NOVAK SE VRAĆA NA TRON POSLE VIMBLDONA
Uveren je Armenulić da će se Novak brzo vratiti na prvo mesto.
– Đokovića čeka težak početak sezone, pogotovo u prvih pet-šest meseci. Očekujem da će dobro da se spremi i da će biti rasterećen. Za razliku od njega, Marej će imati velike muke i videće kako je to izgledalo kada je Nole bio prvi i kada se borio sa velikim pritiskom.

 

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: