Andrija Živković je Partizanu zapretio tužbom za zaostala dugovanja!

Andrija Živković, fudbaler Benfike, koji je iz Humske letos otišao u Portugaliju bez obeštećenja, ne želevši da potpiše novi ugovor sa crno-belima čak i po cenu da celo proleće bude suspendovan, preko advokata je 23. novembra poslao pismo na Topčidersko brdo, čiji sadržaj, pod naslovom „Predmet: Opomena pred utuženje”, prenosimo u celini:

„Poštovani, želim da vas ovim putem opomenem na zaostala dugovanja po članu 2. tačka 1. Ugovora o profesionalnom igranju broj 1131 od 22.8.2013. godine između FK Partizan i igrača Andrije Živkovića.

Na dan prestanka važenja gore pomenutog Ugovora o profesionalnom igranju, dana 13.6.2016. godine proistekle finansijske obaveze FK Partizan prema igraču su 11.758,35 evra i 54.397,16 dinara.

Kako ste bili u obavezi da dug izmirite zaključno sa 31.7.2016. godine jasno je da su svi rokovi istekli i da je neophodno da se finansijske obaveze regulišu u najkraćem mogućem roku kako bi ste izbegli tužbu po ovom osnovu.

Uplate izvršiti na tekuće račune Andrije Živkovića kod Komercijalne banke AD, poznate klubu, preko kojih su i vršene uplate u prethodnom periodu tokom trajanja ugovora” – piše u pismu s potpisom Andrije Živkovića.

Žurnal je uoči Partizanove važne utakmice protiv Vojvodine u Novom Sadu zatražio komentar na Živkovićevu opomenu od Miloša Vazure, ali je generalni direktor crno-belih odgovor, verovatno u vidu saopštenja, odložio za četvrtak.

Izvor i foto

Ostavi komentar

Translate »