Predsednik kluba, Svetozar Mijailović, otkrio je da su crveno-beli angažovali profesionalce kako bi utvrdili koji je razlog pada posete na stadionu.

Fudbalere Crvene zvezde ove sezone u proseku gleda nešto manje od 7.000 ljudi, što je skoro tri puta manje u odnosu na prošlu sezonu. Bio je to dovoljno dobar razlog za “crvenu lampicu”.

– Angažovali smo jednu kuću da istraži razloge pada posete. Da li je reč o komforu, uslovima, kvalitetu fudbala, ceni ulaznica. Možda i uticaju televizije, jer vi možete da gledate iz toplog doma svaki naš meč, ali i da promenite kanal i odgledate neki od mnogobrojnih susreta iz liga top 5, rekao je Mijailović za Večernje novosti.

Da li je problem u tome što se crveno-beli ni ove sezone nisu proslavili na evropskoj sceni, a angažovali su toliko “velikih” pojačanja u prelaznom roku? Ili je po sredi nešto drugo?

– Može se “ad hok” reći da Zvezdina publika želi da gleda evropske utakmice, jer nam to kazuje poseta na meču protiv Ludogoreca. Iako smo i u ovoj prilici najgledaniji klub u zemlji, mi težimo tome da stvorimo tim i igrače koji će uspeti da se plasiraju u neko od evropskih ligaških takmičenja, ali taj proces nije jednostavan. Baš kao što ni pad posete, koji nas brine, nema samo jedan uzrok, već je izuzetno opsežna tema kojoj smo prišli veoma ozbiljno, zaključio je predsednik FK Crvena zvezda, Svetozar Mijailović.

Pa, Delije, šta se dešava s vama ove jeseni?

Izvor i foto

0 thoughts on “ALARMANTNO STANJE U CRVENOJ ZVEZDI: Šta se dešava sa Delijama?”
  1. Pre svega losa igra, malokrvnost trenera i igraca, slabo promovisanje mladih igraca, to sto su nam huligani autoriteti u upravi i na stadionu… pa na koncu i ocajno stanje stadiona…

Ostavi komentar

Translate »