Ukoliko vas zanima da znate koji su tu najbolji fudbaleri u 2021 godini u Evropi, onda pročitajte nač članak. Spremili smo veoma lepu listu sa najatraktivnijim fudbalerima.

Možemo se složiti da je fudbal jedna jako popularna igra danas. Vole ga i igraju ga gotovo svi kojima sport predstavlja veliki deo života. U to ime, odlučili smo da danas posvetimo malo više pažnje najboljim fudbalerima današnjice.

Gotovo je sigurno da znate ova imena koja ćemo nabrojati, dobro su poznata širom sveta kako na terenu tako i u kladionicama, pogotovo skrill kladionice koje nude odlične kvote. 

U to ime, hajde da pogledamo šta nas danas čeka.

Top 5 Fudbalera za 2021 godinu

Pre svega, hajde da ih nabrojimo pa ćemo se posvetiti i njihovim uspesima vrlo brzo.

  • Lionel Messi
  • Cristiano Ronaldo
  • Kylian Mbappe
  • Erling Haaland
  • Robert Lewandowski 

Napomena: redosled fudbalera nema veze sa njihovim uspehom. Dakle, Lionel Messi nije najbolji fudbaler u 2021. godini, već smo ih nasumično nabrojali kao jednake.

Bez daljeg prekida, hajde da vidimo šta su ovi igrači postigli i zašto se danas nalaze na našoj listi.

Lionel Messi

Ova godina je veoma burna za jednog od najboljih igrača svih vremena. Naime, Lionel Messi se po prvi put u karijeri povukao iz svoje Barselone i prešao da igra u francuski PSG. Ovo je bio veliki šok za sve ljubitelje fudbala kao i za cel orukovodstvo Barse. 

Da li je ovo dobar potez ili ne, videćemo u predstojećem periodu. Ono što je sigurno je da je Messi samo 3 puta nastupio za PSG i postigao 3 gola. Njegova minutaža je nešto manja od 190 minuta što nam govori da je on tek na putu da se proslavi u ovom timu. 

Na sve to, argentinac ovog kalibra pripada kategoriji najbolji fudbaleri svih vremena i tu nema rasprave.

Cristiano Ronaldo

Gde je Messi, tu je i Cristiano! Pre svega, valja napomenuti da je ovaj div bio najbolji strelac za 2020 godinu kada je igrao najbolji fudbal na svetu. Danas je malo drugačija situacija jer se Cristiano Ronaldo vratio u tim koji ga je napravio – Mančester Junajted. 

Podsećamo da je ovaj klub na meti svih kladionica kada je u pitanju sportsko klađenje. Pre svega ovoga, Ronaldo je igrao za Juventus koji ga je doveo baš iz razloga da osvoje Ligu Šampiona. Međutim, taj se san nije ostvario i ostali su bez trofeja. 

Sada, ovaj portugalac se nalazi u Mančesteru i pruža svoje maksimume bez obzira na sve. Pored svega toga, Ronalo se bori za svoju reprezentaciju gotovo svaku utakmicu i ne mari za to da se povredi ili optereti. Takođe, on ne ide u mladost i to ga čini sve više i više podložnim povredama i pauzama. 

Kylian Mbappe

Mbappe je počeo sezonu kao jedan veliki potencijal koji obećava. Samim tim da je postigao 4 gola na prvih 6 utakmica u Ligi1 govori da je ovo vrhunski igrač velikog kalibra. Spreman je da se meri sa listom ge su najbolji fudbaleri Evrope. 

Pored prva 4 gola koja je postigao za PSG, Mbappe se dalje okomio na Ligu Šampiona i ostala takmičenja kako bi svom timu doneo najbolje rezultate. U to ime, positgao je ukupno 20 golova ove sezone a samim tim da je asistirao mnogim pogodcima govori da je ovaj igrač nesebičnjak i veliki timski igrač!

Dušan Vlahović

Dolazimo do možda i najvećeg iznenađenja u Seriji A. Italijanska liga je uzdrmana samom činjenicom da je Vlahović postigao veliki broj golova i pokazao se kao odličan igrač. On igra za Fjorentinu koja za sada dominira u ovoj ligi i čini se sve jača i jača.

Pored svoje spretnosti i velike želje da postigne gol, Vlahović je takođe timski igrač i ne propušta šansu da doda loptu kako bi napravio najbolju sitaciju za svoj tim! Možemo se složiti da je Vlahović ono što je terbalo ovom timu da probije sve rekorde.

Robert Lewandowski

Najbolje za kraj! Rober Lewandowski je postigao 31 gol u Bundesligi i ne planira da stane! Ovaj gospodin na terenu je sa svojim timom uspeo da obori velike rekorde. Upisao se i u listu najboljih golgetera svih vremena kao i u listu najboljih igrača sveta. 

Kada su u pitanju najbolji fudbaleri na svetu onda je ovaj igrač definitivno na toj listi. Nema sumnje da se Lewandowski ponaša dominantno na terenu sa svojim igračima. Način na koji postižu golove je veoma interesantan i gotovo niko ne može da kopira ovaj način igre koji Bayern ima.

Na kraju

Kao što i sami vidite, ovu su najbolji fudbaleri za 2021 godinu. Možda Dušan Vlahović ne zaslužuje mesto na ovoj listi, prvenstveno zato što je mlad i neiskusan kao ostala 4 igrača, ali svakako smo ga uvrstili kako bi skrenuli pažnju na njegove uspehe u Seriji A.

Sve u svemu, ovi fudbaleri su spremni da se suprotstave svakom timu i ne plaše se poraza. To ih čini veoma jakim igračima bez daljeg. 

Izvor: Mightytips.rs

Ostavi komentar

Translate »